MEGA TACO'S

MEGA TACO'S Mega Taco's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mega Taco's. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:22 Super lekker
21 mei 2022 om 8:30 Heel lange levertijd, bij bestelling werd 40 minuten gezegd, en uiteindelijk was het anderhalf uur. wel lekker eten
19 mei 2022 om 9:12 Taco’s veel te laat. Wel vriendelijke bezorger. Meer dan een uur wachten is wat te lang. 2 sterren omdat de sweet potatoes lekker waren, maar de taco’s zelf vond ik niet zo geslaagd. Helemaal wak, en de kip niet lekker. Geen tweede keer voor ons.
16 apr 2022 om 22:06 Zeer lekker !
9 apr 2022 om 19:50 Halfuur te laat geleverd maar het was snel vergeten zo lekker dit gaan we zeker nog eens bestellen top!
8 apr 2022 om 20:09 Heel lekker en voldoende
3 apr 2022 om 12:45 Heel lekker eten. Mooie porties, zeker een aanrader. Persoon die kwam leveren was heel vriendelijk en beleefd.
3 apr 2022 om 11:59 Lekker en ruim voldoende porties.
3 apr 2022 om 10:12 Heel lekker en correcte prijs/kwaliteit. Vriendelijke bezorger. Wij wonen net iets te ver om de taco’s nog krokant te laten toekomen. Het eten was wel goed warm.
28 mrt 2022 om 22:05 quesadilla was lekker, mooi op tijd geleverd, nog heel warm. de nachos, daar was ik niet zo blij mee, aangezien ik guacamole besteld had, welke lekker was maar er was ook van die kaassaus over en die lust ik echt niet....
25 mrt 2022 om 22:30 Alles wak en zompig. Eerder soep dan taco´s. Zelfde voor de nacho´s. Eerste maal, tevens ook laatste maal.
7 mrt 2022 om 12:15 Besteld om 18u10, geleverd om 19u45 Harde taco’s waren niet hard maar zompig en de helft plakte ad doos. Burrito & Quesadilla vielen mee. Het was lauw/koud bij aankomst. Wij vonden het veel geld voor wat het was. Jammer want we keken er echt naar uit