MEGA TACO'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 110 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mega Taco's. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 11:25 Goed gegeten voor herhaling vatbaar !
20 sep 2022 om 0:15 Lekkere quesadillas! Vulling niet helemaal zoals besteld, maar warm en lekker...
29 aug 2022 om 21:53 Bezorgtijd langer dan eerst medegedeeld maar niet overdreven. Eten daarentegen sloeg wat tegen. Harde taco’s besteld, zachte gekregen. Sweet potato fries besteld, aardappelkwartjes gekregen. Op zich wel te eten, maar niet wat ik besteld heb… Jammer!
31 jul 2022 om 19:16 Eerste maal dat ik hier bestel en ook de laatste.. de bestelling was niet wat we besteld hadden.. geen saus.. rijst tussen onze taco dat we niet gevraagd hadden enzovoort…
23 jul 2022 om 22:02 1ste maal besteld en zeer tevreden
13 jul 2022 om 22:28 Normaal gezien was het lekkerder. Het eten is koud aangekomen, ik proefde de hot salsa saus bij de burrito niet en jammer genoeg was de rijst nog hard..
10 jul 2022 om 21:10 Het was niet lekker .Alles was koud .Taco's waren slap ,veel te veel kaas was gewoon slecht
2 jul 2022 om 1:08 Ik heb er echt van genoten, super lekker en goede porties! Enkel een opmerking, burritos waren niet gemarkeerd, we hadden 3 verschillende en moesten ze open'rollen', dat vond ik wel jammer. Voor de rest prima!
30 jun 2022 om 12:07 Voor de zoveelste keer besteld en nog niet teleurgesteld, vrijdag blijft onze vaste Mega Taco´s dag ;-)
26 jun 2022 om 22:25 Ik heb Taco’s en quesadilla’s besteld, ik had enkel kip tussen tortilla’s. De taco’s waren grote stukken kip met grote stukken paprika’s. Ze waren ook geleverd in een pizza doos.
6 jun 2022 om 20:15 Lekkere churros met chocolade maar lauwe taco’s. Bezorging was zeer snel!
4 jun 2022 om 20:44 Taco's zoals ze moeten zijn en lekkere churos, zowel daar gaan eten als bestellen was super