MEGA TACO'S

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mega Taco's. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 13:46 Eén uur te late levering op een vrijdag. Niet super veel. Maar wel lekker.
24 nov 2022 om 20:03 Lang moeten wachten en alles was koud
19 nov 2022 om 21:04 2 uur moeten wachten op het eten, 1u te laat. Frieten koud en zacht. Burritos fout samengesteld, helft weggegooid. Slechtste ervaring in jaren op takeaway.
12 nov 2022 om 21:11 Bezorgtijd was 2 u! Stond een uur op “wordt bezorgd” . Eten was daardoor natuurlijk niet meer warm, te weinig gekruid
10 nov 2022 om 21:05 Super lekker en vers! Veruit een van de betere Mexicaanse eetplekjes, zeker in en rond Antwerpen! Kip was heerlijk mals - zowel in quedadilla als in de burrito. Wachttijd was wel even maar dit is ook vermeld dus geen verrassing. Top!
10 nov 2022 om 20:39 Sweet potato fries are really thick wedges, should be thin like fries. I was hoping for less rice on the burrito and more beans, since i selected beans as a the main warm ingredient and not rice.
5 nov 2022 om 22:07 Smaakloos en heel taai
5 nov 2022 om 8:20 2 uur gewacht op mijn eten. Quesedilla en chickenwings waren lekker, burrito niet zo. Spijtig
4 nov 2022 om 22:51 SUPER
4 nov 2022 om 19:58 Heel lang moeten wachten en heel erg duur voor wat het was. Nachos: Volgens mij gewoon een pak doritos uitgekapt in een bakje en de guacamole kwam duidelijk uit een pot. We bestellen hier nooit meer. Echt ondermaats!!!
31 okt 2022 om 7:29 Echt niet goed eerste en laaste keer . Veel geld betaalen voor slecht eten . Jullie moesten jullie schamen . Kip was veel te zout en nachos geven met wat kaas er over kan ik ook zelf doen zat zelfs geen saus bij . Nooit meer !!!!!
30 okt 2022 om 21:10 Guacamole uit een potje. Oudbakken nachos. Smakeloze chili con carne. Algemeen eten van slechte en smakeloze kwaliteit voor veel te veel geld. We zullen hier zeker niet opnieuw bestellen.